Adatvédelmi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A webhely használata előtt olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat tájékoztatja Önt, ill. szabályozza a webhely és a rajta szereplő valamennyi anyag Ön általi használatát.

Általános információk

Jelen webhelyet (a hozzá hivatkozással kapcsolódó valamennyi webhely kivételével) Nagy Bernadett E.V. (1162 Budapest, Simándi utca 40., adószám: 69917961-1-42) kezeli.

A www.gyogyaszatisegedeszkozellatas.hu weboldal a Magyarországon élő személyek részére készült, így a termékekre, szolgáltatásokra vonatkozó információk csakis Magyarországra érvényesek.

A webhely megnyitásával Ön elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozat kötelezi Önt. Ha nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, kérjük, ne használja a webhelyet.

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, Nagy Bernadett E.V., ill. a vele együttműködő partnercégek tulajdonát képezik, így a www.gyogyaszatisegedeszkozellatas.hu webhelyen megjelentetett tartalmak a megfelelő tulajdonosok engedélyével kerültek a webhelyre (Beyr-Medical Bt. székhely: 2230 Gyömrő, Kossuth Lajos utca 35., Reha Novum Kft. székhely: Pilisvörösvár, Görgey utca 31., Herbály Gergely E.V., Ortomax-Med Kft.)

A webhely egyes részeit Ön jogosult kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, azt más személyekkel meg is oszthatja, de kizárólag tájékoztató jelleggel.

Előzetes írásbeli jóváhagyásunk nélkül tilos:

  • a webhely egészét, vagy annak bármely részletét kereskedelmi célokra használni
  • a webhelyen módosításokat végezni, vagy belefoglalni azt bármilyen más műbe (például nyomtatott dokumentumba, blogba vagy harmadik fél webhelyébe).

Tartalom

A www.gyogyaszatisegedeszkozellatas.hu webhely tartalmát a lehető leggondosabban állítottuk össze, a webhely azonban kizárólag tájékoztató jellegű, ezért nem garantáljuk a webhely tartalmának naprakészségét és teljességét, ill. a webhely megszakítás- és hibamentes működését sem.

Felelősség

A törvény által megengedett mértékig Nagy Bernadett E.V. és a www.gyogyaszatisegedeszkozellatas.hu honlapon feltüntetett partnercégei minden felelősséget kizárnak a webhely Ön általi használata és/vagy ennek eredménye által bármilyen módon, közvetlenül és/vagy közvetetten okozott mindennemű kárért, beleértve, de nem kizárólagossággal a következők által bármilyen módon okozott és/vagy azokból bármilyen módon fakadó károkat:

  • az Ön bármiféle olyan tevékenysége, melyre a webhelyen közzétett információ késztette Önt;
  • a webhely használatának lehetetlensége;
  • a webhelyen szereplő információk esetleges hiányossága vagy elavultsága.

A webhelyhez hivatkozással kapcsolódó webhelyek

A webhely tartalmaz más webhelyekre vonatkozó utalásokat, ez azonban nem jelenti minden esetben azt, hogy Nagy Bernadett E.V. kapcsolatban áll ezekkel a webhelyekkel vagy tulajdonosukkal. Az ilyen webhelyekkel és a rajtuk szereplő információkkal kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállalunk. Azon partnercégek, melyekkel Nagy Bernadett E.V. együttműködik, a jogi nyilatkozatban feljebb megnevezésre kerültek, valamint az általuk engedélyezett tartalmak felhasználásának szabályozása is.

Beágyazott webhely technológia

Jelen webhely a www.youtube.com beágyazott lejátszó technológiáját használja. A jelen webhely használatával Ön elfogadja a webhely használatának feltételeit.

Beküldött információ

Ha Ön bármilyen információt küld nekünk, beleegyezik abba, hogy az információt az Ön érdekében (térítésmentesen) felhasználjuk, és megerősíti azt, hogy ez a használat nem sérti más személyek jogait.

Adatvédelem

A jelen webhelyen keresztül megadott személyes adatok, például név és e-mail cím használata teljes mértékben az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a nyilatkozatot, mielőtt bármilyen információt a rendelkezésünkre bocsátana.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne webhelyünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk az alábbi címen: Nagy Bernadett E.V. 1162 Budapest, Simándi utca 40., vagy gyseellatas@gmail.com

Egyéb rendelkezések

Fenntartjuk a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására, A jelen jogi nyilatkozatra és a webhely Ön általi használatára a Magyar Köztársaság jogrendje vonatkozik.