Felnőtt ellátás

A felnőtt korú páciensek gyógyászati segédeszközzel való ellátása bizonyos szempontból egyszerűbb feladat, mint a gyermekek ellátása. A veleszületett rendellenességgel élők esetében pl. felnőttkorra már tisztázódnak azok a kérdések, amelyek egy gyermeknél még csak éppen felmerülnek. 

 

Felnőttkorra kialakul egy megszokott életritmus, melyet a páciens egészségi állapotához való alkalmazkodás formál egy megfelelően élhető szintre hosszú évek, évtizedek alatt. Természetesen ilyenkor is felmerülhetnek újabb megoldandó problémák, és ezekre nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő megoldást, de a jól kialakított mindennapokba egyszerűbben illeszthető egy új segédeszköz, mint egy frissen kialakult helyzetben.

 

Hirtelen bekövetkezett egészségkárosodás esetén a családok élete egycsapásra megváltozik. Az egészségügyi felnőtt ellátások olyan lehetőségeit ismerik meg rövid idő alatt, melyekről addig talán soha nem is hallottak. Sokszor hosszú, akár éveken át tartó ellátássorozat, gyógykezelések, terápiák, rehabilitáció veszi kezdetét, melyeknek igen fontos része a megfelelő gyógyászati segédeszközökkel való ellátás.

 

Vállalkozásunk, a Vidett Reha Solutions olyan stabil, megbízható cégekkel együttműködő vállalkozás, melynek partnerkapcsolatai több mint tíz év tapasztalatainak letisztult eredménye. Partnereinkkel közösen meghatározott irányelvek és a felnőtt ellátásokra vonatkozó szigorú szabályrendszer szerint dolgozunk együtt. 

A partnercégekkel való együttműködés  ügyfeleink számára kettős kontrollt biztosít, mivel  kapcsolatban állunk az ügyféllel és az ellátásban résztvevő cégekkel is. Így két irányból értesülünk az ellátás menetéről, mely tovább fokozza és biztosítja a hozzánk forduló ügyfelek gördülékeny és tökéletes ellátását. 

 

Partnercégeink munkájáért a felnőtt ellátás során felelősséget és garanciát vállalunk.

Várjuk minden kedves régi és új ügyfelünk megkeresését:

 

 

  • hallókészülék-ellátás
  • egyedi méretvétel alapján készített ortézis-ellátás
  • protézis-ellátás
  • méretsorozatos gyógyászati segédeszköz-ellátás
  • kerekesszék-ellátás
  • NEAK egyedi engedélyes segédeszköz-ellátás (ültető, állító, járássegítő eszközök) esetén.
  •  

Vidett Solutions Kft, – Nagy Bernadett

+36 20 383 8359

gyseellatas@gmail.com

Gyse felnőtt ellátás