Felnőtt ellátás

A felnőtt korú páciensek gyógyászati segédeszközzel való ellátása bizonyos szempontból egyszerűbb feladat, mint a gyermekek ellátása. A veleszületett rendellenességgel élők esetében pl. felnőttkorra már tisztázódnak azok a kérdések, amelyek egy gyermeknél még csak éppen felmerülnek. Felnőttkorra kialakul egy megszokott életritmus, melyet a páciens egészségi állapotához való alkalmazkodás formál egy megfelelően élhető szintre hosszú évek, évtizedek alatt. Természetesen ilyenkor is felmerülhetnek újabb megoldandó problémák, és ezekre nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő megoldást, de a jól kialakított mindennapokba egyszerűbben illeszthető egy új segédeszköz, mint egy frissen kialakult helyzetben.

Hirtelen bekövetkezett egészségkárosodás esetén a családok élete egycsapásra megváltozik. Az egészségügyi ellátások olyan lehetőségeit ismerik meg rövid idő alatt, melyekről addig talán soha nem is hallottak. Sokszor hosszú, akár éveken át tartó ellátássorozat, gyógykezelések, terápiák, rehabilitáció veszi kezdetét, melyeknek igen fontos része a megfelelő gyógyászati segédeszközökkel való ellátás.

Vállalkozásom, a Vidett Reha Solutions olyan stabil, megbízható cégekkel együttműködő vállalkozás, melynek partnerkapcsolatai több mint tíz év tapasztalatainak letisztult eredménye. Partnereimmel közösen meghatározott irányelvek és az ellátásokra vonatkozó szigorú szabályrendszer szerint dolgozunk együtt A partnercégekkel való együttműködés az ügyfeleim számára kettős kontrollt biztosít, mivel jómagam kapcsolatban állok az ügyféllel és az ellátásban résztvevő cégekkel is. Így két irányból értesülök az ellátás menetéről, mely tovább fokozza és biztosítja a hozzám forduló ügyfelek gördülékeny és tökéletes ellátását. Partnercégeim munkájáért felelősséget és garanciát vállalok.

Várom minden kedves régi és új ügyfelem megkeresését

  • hallókészülék-ellátás
  • egyedi méretvétel alapján készített ortézis-ellátás
  • protézis-ellátás
  • méretsorozatos gyógyászati segédeszköz-ellátás
  • kerekesszék-ellátás
  • NEAK egyedi engedélyes segédeszköz-ellátás (ültető, állító, járássegítő eszközök) esetén.
  •  

Nagy Bernadett

+36 20 383 8359

gyseellatas@gmail.com