Jogi nyilatkozat

A webhely használata előtt olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat tájékoztatja Önt, ill. szabályozza a webhely és a rajta szereplő valamennyi anyag Ön általi használatát.

 
Általános információk

Jelen web helyet (a hozzá hivatkozással kapcsolódó valamennyi webhely kivételével) a Vidett Solutions Kft, székhely: 1162 Budapest, Simándi utca 40., adószám: 28775429-2-42 kezeli.

A www.gyogyaszatisegedeszkozellatas.hu weboldal a Magyarországon élő személyek részére készült, így a termékekre, szolgáltatásokra vonatkozó információk csakis Magyarországra érvényesek.

A webhely megnyitásával Ön elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozat kötelezi Önt.

Ha nem ért egyet a jogi nyilatkozatban foglaltakkal, kérjük, ne használja a webhelyet.

 

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, A Vidett Solutions Kft., ill. a vele együttműködő partnercégek tulajdonát képezik, így a www.gyogyaszatisegedeszkozellatas.hu webhelyen megjelentetett tartalmak a megfelelő tulajdonosok engedélyével kerültek a webhelyre:


 • Beyr-Medical Bt., székhely: 2230 Gyömrő, Kossuth Lajos utca 35.

 • Reha Novum Kft., székhely: Pilisvörösvár, Görgey utca 31.

 • Ortosolve Med Kft.,székhely: 1186 Budapest, Sólyom utca 54.

 • Orto-Max Med Kft., székhely: 1131 Budapest, Reiter Ferenc utca 112/A

 • Rex-San Kft.,székhely: 1106 Budapest, Fehér út 10.,

 • Rehab Zrt., székhely: 2000 Szentendre, Halászi út 3.,

 • Meyra Ortopedia Kft., székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 205.,

 • Supreme Medical Bt., székhely: 1117 Budapest, Kőrösy József utca 15.


A webhely egyes részeit Ön jogosult kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, azt más személyekkel meg is oszthatja, de kizárólag tájékoztató jelleggel.

 

Előzetes írásbeli jóváhagyásunk nélkül tilos:

 • a webhely egészét, vagy annak bármely részletét kereskedelmi célokra használni

 • a webhelyen módosításokat végezni, vagy belefoglalni azt bármilyen más műbe (például nyomtatott dokumentumba, blogba vagy harmadik fél webhelyébe).

 •  

Tartalom

A www.gyogyaszatisegedeszkozellatas.hu webhely tartalmát a lehető leggondosabban állítottuk össze, a webhely azonban kizárólag tájékoztató jellegű, ezért nem garantáljuk a webhely tartalmának naprakészségét és teljességét, ill. a webhely megszakítás- és hibamentes működését sem.

 

Felelősség

A törvény által megengedett mértékig a Vidett Solutions Kft. és a www.gyogyaszatisegedeszkozellatas.hu honlapon feltüntetett partnercégei minden felelősséget kizárnak a webhely Ön általi használata és/vagy ennek eredménye által bármilyen módon, közvetlenül és/vagy közvetetten okozott mindennemű kárért, beleértve, de nem kizárólagossággal a következők által bármilyen módon okozott és/vagy azokból bármilyen módon fakadó károkat:

 • az Ön bármiféle olyan tevékenysége, melyre a webhelyen közzétett információ késztette Önt;

 • a webhely használatának lehetetlensége;

 • a webhelyen szereplő információk esetleges hiányossága vagy elavultsága.

A webhelyhez hivatkozással kapcsolódó webhelyek

A webhely tartalmaz más webhelyekre vonatkozó utalásokat, ez azonban nem jelenti minden esetben azt, hogy a Vidett Solutions Kft. kapcsolatban áll ezekkel a webhelyekkel vagy tulajdonosukkal. Az ilyen webhelyekkel és a rajtuk szereplő információkkal kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállalunk. Azon partnercégek, melyekkel a Vidett Solutions Kft. együttműködik, a jogi nyilatkozatban feljebb megnevezésre kerültek, valamint az általuk engedélyezett tartalmak felhasználásának szabályozása is.

 

Beágyazott webhely technológia

Jelen webhely a www.youtube.com beágyazott lejátszó technológiáját használja. A jelen webhely használatával Ön elfogadja a webhely használatának feltételeit.

 

Beküldött információ

Ha Ön bármilyen információt küld nekünk, beleegyezik abba, hogy az információt az Ön érdekében (térítésmentesen) felhasználjuk, és megerősíti azt, hogy ez a használat nem sérti más személyek jogait.

Adatvédelem

A jelen webhelyen keresztül megadott személyes adatok, például név és e-mail cím használata teljes mértékben az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a nyilatkozatot ( a nyilatkozatot itt találja: Adatkezelési tájékoztató ) ,mielőtt bármilyen információt a rendelkezésünkre bocsátana.

 

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne webhelyünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk az alábbi címen: levélben a Vidett Solutions Kft. 1162 Budapest, Simándi utca 40., vagy a gyseellatas@gmail.com e-mail címen

 

Egyéb rendelkezések

Fenntartjuk a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására.

A jelen jogi nyilatkozatra és a webhely Ön általi használatára a Magyar Köztársaság jogrendje vonatkozik.

 

Budapest 2020. 09.17. Vidett Solutions Kft.

Vidett Reha Solutions