Rólunk

1971-ben születtem Szegeden, 2005. óta élek Budapesten. Két felnőtt gyermekem van, egy unokám, és 2014. óta egy olyan tökéletes társam, amilyen csak keveseknek adatik meg az életben. A Vidett Reha Solutions kettőnk összefogásából született vállalkozás, melynek nevét a mi keresztneveink ihlették.

A gyógyászati segédeszköz-ellátás területén 2007-ben kezdtem el dolgozni az ország akkori legjobb hírű, első rangú hallókészülékes cégénél. Voltam országos szűrésszervező, végeztem több tízezer hallásszűrést, néhány ezer komplett hallásvizsgálatot , majd amikor a tulajdonosok a cég eladása mellett döntöttek, ugyanezen a területen, de más vállalatnál folytattam a munkát.

2015-ben állást ajánlottak fel számomra egy német tulajdonban lévő, mozgáskorlátozottak ellátására specializálódott vállalat magyarországi képviseletén, amit el is fogadtam, majd szintén felkérés útján dolgoztam egy másik, hasonló profilú kft-nél. A gyógyászati segédeszköz-ellátás, kiszolgálás mellett rengeteg tapasztalatot szereztem ezen szakterület napfényes és árnyékos oldaláról is. Láttam csodálatos sikertörténeteket, hatalmas bukásokat, tökéletesen szabályos ellátásrendet és vérlázító szabálytalanságokat.

2018-tól egy olyan cégnél vállaltam munkát, mely a mozgássérültek mobilizálásának, valamint a mozgásrehabilitációs és -terápiás feladatok magas színvonalú eszközellátását tűzte ki tevékenységének legfőbb céljaként.

Az elmúlt években több száz nehéz sorsot, életet ismertem meg személyesen, és a hozzám forduló ellátást igénylő páciensek száma egyre növekvő számot mutat. Egy-egy páciensem általában többrétű ellátást igényel, mely igények kielégítéséhez több segédeszköz gyártó vagy forgalmazó cég közreműködése is szükséges. Ennek megfelelően a gyógyászati segédeszköz-ellátás csaknem minden szakterületéről jól működő partnerkapcsolatokkal rendelkezem. Vállalkozásom a hozzám forduló páciensek számára így teljes körű, megbízható, és garantáltan kiváló minőségű segédeszköz-ellátást biztosít:

– hallókészülékes ellátás

– gyógycipő készítés

– mobilizációs eszközök

– rehabilitációs és terápiás eszközök

– ortopédtechnikai ellátások

Büszke vagyok arra, hogy a pácienseim és köztem kialakult kapcsolat sok esetben kölcsönös szeretetté alakul át. Ennek alapja a maximális tisztelet és elismerés, amit a hozzám fordulókkal szemben érzek. Felnézek minden olyan családra, ahol valamilyen sérüléssel élő gyermek nevelkedik, és ugyanilyen őszinte szeretettel gondolok a mozgásukban akadályozott felnőttekre is.

Munkám során a segítségnyújtás motivál, melynek eredményeként sok-sok gyermek és felnőtt páciensem arcára szeretnék elégedett és boldog mosolyt varázsolni.