Accu-chek active kit vércukormérő

8.966Ft

Leírás

Accu-Chek Active vércukormérő.

A vércukormérőből és tesztcsíkokból álló vércukormérő készülék önmonitorozásra és professzionális területen való használatra alkalmas. Segítségével a diabéteszes betegek saját maguk is ellenőrizhetik vércukorszintjüket. A vércukormérőt csak az Accu-Chek Active tesztcsíkokkal együtt szabad használni. A készüléket nem szabad diabétesz diagnosztizálására vagy kizárására használni. A készülék csak a testen kívüli alkalmazásra való.

A készlet tartalma:

Accu-Chek Active vércukormérő elemmel

Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró

10 Accu-Chek Softclix lándzsa

10 Accu-Chek Active tesztcsík

Tartó-tok

Használati útmutató.

Termék jellemzők: Az Accu-Chek Active vércukormérő pontossága megfelel a nemzetközileg elismert (DIN EN ISO 15197:2013) szabványnak. Megbízható eredmények mindössze 5 mp alatt.

Fotometriás elven működő készülék, a méréshez 1-2 μL vérmintára van szükség. Kivehető tesztcsík a kényelmes vércukormérésért. Az aluladagolás érzékelés és a 20 másodperces újraadagolási opció lehetővé teszi a vérmennyiség növelését, ha a minta nem elegendő. Étkezés előtti és utáni értékek megjelölése. 7, 14, 30 és 90 napos átlagszámítás. Audiovizuális étkezés utáni emlékeztető, amely étkezés után 2 órával figyelmeztet a mérésre. Könnyű kezelés mindössze két gomb segítségével. 500 vércukorszint mérési eredmény tárolása idővel és dátummal. Nagy, könnyen olvasható LCD kijelző. Széles mérési tartomány (0,6-33,3 mmol/l). Adatátvitel USB csatlakozáson keresztül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Accu-chek active kit vércukormérő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print