Akció!

Alvital farkcsont párna fekete

Original price was: 13.105Ft.Current price is: 7.259Ft.

Leírás

Alvital® Farkcsontpárna

farkcsontfájdalom megelőzéséhez, enyhítéséhez és gerinckímélő üléshez

Egy párnában kettős gerincvédelem!

1. Ék alakú kialakítás:
Biomechanikai vizsgálatok során megállapították, hogy az ékpárna megemeli a gerincet és ezzel egyidejűleg előre billenti a medencét. Az így megvalósuló „aktív ülés” gerinckímélő testtartást eredményez, amely enyhíti és megszűntetheti a nyaki, a váll– és a derékfájdalmakat. Az ALVITAL© farkcsontpárna használatával korrigálhatók az ülés közbeni tartáshibák, így javulnak a helyes ülés feltételei.

2. Gerinc/farkcsont kímélő kivágás:
A farkcsont és a gerinc tehermentesítése érdekében a párnát egy speciális kivágással láttuk el. Ez a kialakítás tehermentesíti a gerinc farokcsontjára nehezedő nyomást és komfortosabb ülést biztosít!

Miért javasoljuk a farkcsontpárna használatát?

A farkcsontpárna alkalmas a hosszan tartó ülő tevékenység következtében kialakult farkcsonti fájdalom csökkentésére. A párna alakja biztosítja az ágyéki és háti gerinc megfelelő tartását ülő helyzetben is. Alacsony súlya miatt könnyedén hordozható bárhová. A kivágás feletti összekötő egyben hordozófül gyanánt is szolgál.

Használati utasítás
A párna használata farkcsont fájdalom megelőzésére és kezelésére javasolt. Trauma, vagy reumatikus farkcsont fájdalom esetén is hatásos lehet, valamint a tartós ülés okozta panaszok megelőzésére is. A párna kivágott területét kell a farkcsont alá helyezni. A nyílás hátsó oldalán található pánt a terhelés alatti résnyílást előzi meg.
Huzat: pamut textil, 40 fokon mosható. Töltet: poliuretán hab, 40 fokon kézzel, kíméletes nyomásokkal mosható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alvital farkcsont párna fekete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print

Kapcsolódó termékek

Facebook
Email
Print