Firefly Scooot többfunkciós mozgásfejlesztő eszköz

Leírás

Scooot egy közlekedőeszköz olyan gyermekek számára, akik képesek megtartani a fejüket és képesek földön ülni minimális medence stabilizációval. Fokozott izomtónusú gyermek esetén a termék használata előtt kérjék ki gyógytornász véleményét.

2-6 éves gyermekek számára, maximum 22 kg-os testsúllyal használható.

Az eszköz fejleszti a gyermek koordinációját, erősíti a törzs- és karizmokat, illetve a váll izmait. Emellett a gyermek élvezheti a szabadságot, hogy akár egyedül helyet változtathat és biztonságosan ülhet, játszhat társaival.

Négy különböző funkciója van:

  1. kúszás: A gyermek hasalhat, feküdhet, ülhet a guruló járgányon. Hason fekve főleg a nyak és a váll izmai erősödnek.
  2. roller: A kúszó funkció háttámlás verziója. Övet is használhatunk, hogy a gyermek biztonságosan, stabilan üljön az eszközön.
  3. hajtás: A roller funkció nagy kerekes, lábtartós verziója. A lábtartót úgy állítsuk be, hogy a gyermek lába ne lógjon le róla és ne is legyen túl hosszú. Ebben a funkcióban, ha elég erősek a gyermek kezei, önállóan is tud közlekedni előre, hátra, kanyarodva.
  4. tolás: A hajtás tolókaros verziója. A szülő, vagy nagyobb testvér tudja tolni a Scooot-ban ülő gyermeket.

A gyerekek egymaguk is tudnak vele közlekedni, ha a fekete kerekeket hajtják a kezeikkel.

Lehet használni a lakásban, fapadlón, vagy kint a betonon.

Választható tartozék hozzá egy puha, párnázott huzat, ami a háttámlára erősíthető és egy szélesebb, párnázott övvel rendelkezik, így kényelmesebbé téve a Scooot-ban töltött időt.

A műanyag részek meleg, szappanos vízzel, ronggyal, szivaccsal tisztíthatóak. A huzatok, párnák mosógépben 40°C-on moshatóak.

Méretek:

Kor Teherbírás Ülés szélessége Ülés mélysége Csípő-lábtartó vége távolság ülve Háttámla szélessége Háttámla magassága Kerék átmérője
2-6 év max. 22 kg 23 cm 40 cm 52-63 cm 26 cm 30 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Firefly Scooot többfunkciós mozgásfejlesztő eszköz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print