GM 4394 hónaljmankó 1 pár

14.142Ft

Leírás

-Kemény habszivacs hónaljtámasz és markolat
-A hónaljtámasz és a markolat távolsága a markolat áthelyezésével
állítható
-Anyaga: 1 mm vastag alumínium
-Megfelelő tapadást elősegítő és cserélhető botvég gumi

Az eszköz segítséget nyújthat a bizonytalan, vagy járásában kis mértékben akadályozott személyek helyváltoztatásában. A sérült alsó végtag részleges vagy teljes tehermentesítésére szolgál, könnyebb mozgást biztosítva. Baleset vagy betegség következtében, ajánlott lehet a könyök- és hónaljmankók használata.
Javasolt lehet azok számára, akik az alsó végtagjaik ízületi kopásának fájdalmától, gyulladásától szenvednek, emiatt a járás és mozgás megerőltető. Gyermekkori fejlődési rendellenesség, fizikai gyengeség, egyensúlyzavar vagy bénulás következtében kialakult nehézkes járás esetén. Használata javasolt lehet balesetet vagy műtétet követő rehabilitációs időszak alatt (pl. alsó végtag protetizálása; a járás nehézkessé vált emiatt segítségre szorul; a végtag amputációja esetén).

Szakképesítési követelmény: Ortopédia-traumatológia, ortopédia, orvosi rehabilitáció (csecsemő- és gyermekgyógyászat), traumatológia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, rehabilitációs medicina, reumatológia, sebészet, érsebészet, gyermeksebészet, neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, geriátria, ismételt rendelés esetén a beteg háziorvosa is.

Indikáció: Alsóvégtagok ízületeinek kopásos fájdalma, gyulladása, fejlődési rendellenessége, bénulása vagy időskori gyengesége, alsóvégtag-sérülések postoperatív vagy konzervatív ellátására, alsóvégtag amputáció és protetizálás postoperatív fázisában,
egyensúlyzavar esetén.

További információk

Méret

S, M, L, 150 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GM 4394 hónaljmankó 1 pár” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print