Gmed 200 csuklós vérnyomásmérő

9.975Ft

Leírás

A vérnyomás rendszeres mérése fontos szerepet játszik az egészséges életmód fenntartásában, a magas vérnyomás ugyanis az egyik leggyakoribb szív és érrendszeri betegség ma hazánkban

A GMed 200 vérnyomásmérő egyszerűen és kényelmesen használható, kifejezetten azoknak ajánljuk, akik nem bírják a felkaros vérnyomásmérők okozta nyomást, vagy valamilyen betegség okán nem tudják a felkaros vérnyomásmérőt használni.
A kompakt mérete miatt könnyű, így bárhová magával tudja vinni, mert nem foglal sok helyet.
A képernyő minden szükséges adatot jelez. Többek között láthatja a szisztolés és diasztolés nyomást, a pulzusszámot, időt és dátumot. Az idő és dátum kijelzése kifejezetten fontos a pontos nyomonkövetés céljából. Nagyon fontos a nyomonkövetés miatt, hogy a GMed 200-as készülék beépített memóriával rendelkezik. 90db mérési eredményt képes tárolni, és két felhasználós a memóriája így összesen a két felhasználó végett összesen 180db eredményt képes tárolni.
Érzékeli a szabálytalan szívverést, így figyelmezteti Önt, hogy az orvosi vizit időszerű.
Automatikus kikapcsolás 1 perc elteltével, ami védi az elemek élettartamát. Minden készüléket 2db „AAA” elemmel szállítunk. A kijelzőn látható az akkumulátor töltöttségi szintje, így folyamatosan nyomon tudja követni, hogy mikor van szükség az elemek cseréjére. A használattól függően akár 300 mérést is elvégezhet, mielőtt cserélnie kellene az elemeket.

A vérnyomás a nap folyamán változik. Az éghajlat, az érzelmi állapot, a megelőző mozgás vagy alvás, a gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők mind befolyásolhatják a vérnyomását. Nagyon sokaknak az orvosi vizit során magas a vérnyomásuk, sajnos az orvos látogatása mindannyiunknak egy stressz faktor, így az ott kapott eredmények eltérhetnek a normál állapottól.

– LCD kijelző
– 3 színű háttérvilágítás
– Oszcillometriás mérés
– 2 x 90 memóriába mentett érték
– Szabálytalan szívverés érzékelés
– Mérési tartomány:
Nyomás: 0,0 ~ 34,7 kPa (0 – 260) Hgmm
Pulzus: 40 ~ 170 ütés / perc
– Pontosság: Nyomás: ±5 Hgmm Pulzus: ±5%
– Csukló körmérete: kb. 135 mm – 195 mm
– Mérete: 76 mm x 76 mm x 26 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gmed 200 csuklós vérnyomásmérő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük