Grillo járássegítő alkar-és mellkastámasszal

Leírás

Grillo járássegítő járókeret adaptálhatóságával folyamatosan követi használója növekedését és állapot változását. A vázszerkezet egyszerű csuklóízületei segítségével könnyen állítható a járókeretet magassága. A funkcionalitás mellett a designra is kiemelt figyelmet fordítanak az olasz termékfejlesztők, ahogyan azt megszokhattuk.

A könnyű alumínium váz szabadon mozgó első kerekeinek köszönhetően tökéletesen manőverezhető és kezelhető. A termék tolható és húzható verzióban is rendelhető!

A legkisebb méret már 75 cm-es testmagasságtól használható, lehetőséget biztosítva 20 cm magasság állításra, hiszen a gyermekek ebben a korban nőnek a leggyorsabban.

A felnőtt méret 190 cm-es testmagasságig használható, ezzel segítve idősebb korban a rehabilitációt.

Az Ormesa Grillo járókeret összecsukhatósága révén könnyen szállítható és akár személygépkocsiban is elfér.

A felhasználó mellett a gyógytornászok és terapeuták is kedvelik a terméket, mivel szerszám használata nélkül gyorsan beállítható és adaptálható. A különböző beállítási lehetőségek a design részét képezik, az élénkzöld csavarok és kioldó zárak jelzik a fekete-fehér terméken az állítási pontokat.

A különböző tartozékok segítségével az Ormesa Grillo járássegítő teljesen alkalmazkodik a felhasználó igényeihez. Rendelhető alsó kartámasz, kapaszkodó keret, terápiás asztal, medencerögzítés, törzsrögzítés, visszagördítés gátlófék, fejtartó és különböző típusú ülés kengyelek is.

További információk

Méret

Small, Medium

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Grillo járássegítő alkar-és mellkastámasszal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print
Facebook
Email
Print