Lansinoh extra nedvszívó szülés utáni betét 10 db

4.330Ft

Leírás

Lansinoh extra nedvszívó szülés utáni betét 0-2 hét (L)

Szülés után a lochia ürül, ami közvetlen szülés után és az azt követő napokban jóval nagyobb mennyiségű lehet, mint egy bő menstruáció. A lochia véralvadékokat, lepény és egyéb szövetdarabokat, nyálkát és magzatvizet is tartalmaz.
Gazdaságos betét,mert fixen tartó tapadócsíkja és szárnyai miatt, pamut fehérneműddel használhatod.Ne tedd ,,hálós” vagy egyéb egyszer használatos,illetve száras bugyiba!

•A Lansinoh extra nedvszívó szülés utáni betétet kimondottan közvetlen a szülés után ürülő, nagy mennyiségű váladék a lochia felfogására fejlesztették.
•Hátul szélesedő forma a nagyobb biztonságért
•Extra nedvszívó, puha, átlélegző, szárazon tartó és selymes, nem dörzsöli az érzékeny gáttájékot, ami így gyorsabban gyógyul.
• A betét bőrbarát, illatanyag mentes és bőrgyógyászatilag bevizsgált, formatervezett és diszkrét.
• Biztonságosan a helyén marad, amit a betéten végigfutó tapadócsík és az elején és hátulján lévő 2 pár rögzítő szárny biztosít.
•Gazdaságos és kényelmes, mert saját fehérneműddel is használhatod az átázás veszélye nélkül.
•A mamák minden igényét kielégíti.

Stresszinkontinencia esetén is kiemelten ajánlott!

Várandós időszakban Gyakori stresszinkontinencia, valamint az idő előtti burokrepedés, magzatvíz szivárgás esetén a „csírmentes” betét használata kiemelten ajánlott.
Használata: Elölről helyezd be a betét. Először a hosszanti tapadócsíkot távolítsd el, aztán az első szárnyakat, majd a hátul lévőt fixáld a pamut fehérneműdhöz. Cseréld a betétet 4-6 óránként, vagy szükség esetén gyakrabban.
A doboz tartalma: 10 db egyesével csomagolt kismamabetét

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lansinoh extra nedvszívó szülés utáni betét 10 db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print