Ormesa Bug gyermekkocsi

Az Ormesa Bug babakocsi speciális igényű gyermekek számára ,az ülésbe beépített billenő funkcióval.

Leírás

Az Ormesa Bug babakocsi speciális igényű gyermekek számára ,az ülésbe beépített billenő funkcióvalEz a segédeszköz nagyon jól megtervezett és sokoldalú; A beállítási lehetőségek széles skálája a Bug-ot hosszú élettartamú babakocsivá teszi, amely a teljes növekedési folyamat során képes elkísérni a gyermeket.

A Bug négy alapra állítható (egy kültéri és három beltéri használatra), és bármilyen sík felületre. Főbb jellemzői könnyen összefoglalhatók:

  • könnyű beállítás
  • erő
  • tömörség és könnyedség

Gyorsan és egyszerűen beállítható az optimális testtartás érdekében

Az ülésállító zsanérok közel vannak a felhasználó ízületeihez (coxo-comb-, térd- és bokaízületek).
Ez a szerkezeti sajátosság nagymértékben hozzájárul a gyermek jólétéhez, mivel a tartás nem változik billentési és dőlési műveletek során.

A billentést és a dőlést két független gázrugó szabályozza ; ez a funkció különösen kíméletessé és simává teszi a beállítási műveleteket. Teljes hátradőléskor a szék majdnem fekvő helyzetbe kerül.

Base da interno
Kompakt padlóalap
Base da interno
Magas-alacsony kompakt talp
Base da interno
Magas-alacsony alap
Base da esterno
Kültéri alap

Az Ormesa Bug egy olyan babakocsi , amely az alkatrészek széles választékával van felszerelve , amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy személyre szabhassa, és minden igényt kielégítsen: az övektől a fejtámlákig, a burkolatokon, asztalokon és horgonyokon keresztül kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb alkatrészeket. követeli. A különböző színkombinációkban kapható kárpit rendkívül tartós anyagból készült, amely a fonalban rejlő tűzálló anyagból készült.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ormesa Bug gyermekkocsi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print

Kapcsolódó termékek

Facebook
Email
Print