Ormesa Trollino gyermekkocsi

Leírás

Trollino

Babakocsi gyerekeknek és speciális igényű gyerekeknek

Az Ormesa Trollino egy kompakt, könnyű és könnyen kezelhető babakocsi gyerekeknek és speciális igényű gyerekeknek. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a városi életmódot folytató családok igényeinek és azoknak, akik szeretnek utazni anélkül, hogy feladnák a kényelmet, de mindenekelőtt korlátok nélkül : városi séták? kirándulások? csak válassz! Nemzetközileg szabadalmaztatott rendszerünknek köszönhetően a Trollino egy gyors mozdulattal összecsukható , és nagyon kis helyet foglal: kompaktsága lehetővé teszi, hogy bármilyen autó csomagtartójába berakható . A háttámla mögött és az ülés alatt elhelyezett dupla keresztrúd stabilitást és kényelmet biztosít. Ezek a tulajdonságok teszik a Trollino-t:

  • Gyakorlati
  • Kényelmes
  • Egyedi

A Trollino egy sokoldalú és praktikus babakocsi, amelyet úgy terveztek, hogy többféle felületen is jól működjön: kerekei kivételes tapadást garantálnak még egyenetlen vagy burkolatlan terepen is.

nemzetközi szabadalmaztatott rendszer , amely lehetővé teszi egyetlen manőverrel összecsukását, megkönnyíti az emelést és mozgatást. Összecsukva a Trollino kompakt marad és könnyen szállítható.

Az összecsukható alumíniumkeret nem mérgező epoxiporokkal van festve a maximális biztonság érdekében.

Tűzálló, légáteresztő, ellenálló és könnyen mosható kárpit

Jellemzők

Háttámla

Három pozícióba dönthető és állítható magasságú, biztonságos tolószerkezettel. A hátoldalán egy táska található a kézi és a kulcs tárolására.

Ülés

Ergonomikus és enyhén dönthető, hogy megakadályozza a medence elcsúszását. Szélességében állítható a párnázott medence oldaltámaszok és mélysége egy csúszó rendszeren keresztül.

Fogantyúk

Kézi és kézi fékkel felszerelt. Könnyű használatuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően a gondozó könnyedén és biztonságosan kezelheti a babakocsit bármilyen felületen.

Lábtartók

Felemelhető és forgatható, minimális hely mellett záródnak. A lábtámaszok vádlitámaszt kapnak, hogy a nap bármely szakában maximális kényelmet biztosítsanak.

Kerekek

Szúrásálló, könnyű, bármilyen felületre alkalmas. Első kerekek: tömör, forgatható, 17 cm. Hátsó kerekek: teljes, 25 cm-es, független dobfékekkel és leküzdő léptetőrúddal.

Az ergonomikus ülés fontossága

Számunkra a kényelem és az ergonómia alapvető értékek : a Trollino nemcsak biztonságban és rendkívül kényelmesen érzi magát, hanem segít optimális és stabil testtartást kínálni a legkülönbözőbb körülmények között is.
A háttámlától az ülésig, a fejtámlákon, majd a csomagtartó oldaltámaszain áthaladva a Trollino minden eleme egyszerűen és intuitív módon állítható. Ezen túlmenően kiegészítő komponenseivel korlátlanul kínál testreszabási és kényelmi lehetőségeket. A könnyen felhelyezhető és eltávolítható, kézre álló és tartós Trollino alkatrészeit úgy tervezték, hogy teljes mértékben kielégítő felhasználói élményt biztosítsanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ormesa Trollino gyermekkocsi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük