Pisze orrballon

2.738Ft

Leírás

A pisze orrballon használata: a nátha kapcsán nemcsak az orrváladék képezi az orrdugulást, hanem a duzzadt orrnyálkahártya.
A nehezített orrlégzés mellett a fülekben is kialakulhat dugulásérzés. A nátha szokásos tüneteinek megszűnése után előfordul, hogy a fülekben tovább is fennáll a pattogás, recsegés főleg nyeléskor és ásításkor. Tartós halláscsökkenés is társulhat hozzá.
Főként gyermekkorban jelent elhúzódó panaszt a nátha kapcsán az orr és a fülek közötti anatómiai csatorna, a fülkürt működési zavara.
A megduzzadt nyálkahártya miatt a levegő a szűkületen át nehezen jut be a középfülbe. Ennek elősegítésére készült a Pisze orrballon, használata nagyon egyszerű. Fontos, hogy a nátha elmúltával, tiszta orral végezze a gyermek.
Az egyik oldali orrlyukba beillesztjük a ballonhoz tartozó műanyag orrillesztéket. Fontos, hogy teljesen elzárja az orrbemenetet. A másik oldali orrlyuk ujjal való befogása után a ballont igyekezzen a gyermek nagyra felfújni. Ezt követően engedje vissza a levegőt szépen lassan és közben legalább egyszer nyeljen egyet. A fül pattogása jelzi, hogy a levegő átjutott a fülkürtön. Tartósan helyreáll a középfül szellőzése, ha naponta többször elvégzi a gyermek.
Igyekezzünk a lufi fújást játékosan végezni. Ezzel az egyszerű manőverrel számtalan későbbi fülbetegség megelőzhető. Használata 3 éves kortól javasolt!
Előnyei: fájdalommentes, biztonságos. Bárhol és bármikor elvégezhető, a hallásjavulást meggyorsítja.
A Pisze Ballont fénytől védve szobahőmérsékleten tároljuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pisze orrballon” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print

Kapcsolódó termékek

Facebook
Email
Print