RS-20 Állítható könyökmankó

3.928Ft

Leírás

ALKALMAZÁS

Az RS-20 Állítható könyökmankó a meggyengült, fájdalmas vagy bizonytalan alsó végtagot részlegesen tehermentesíti és járás stabilitást ad. Az alumíniumból készült, könnyű 12 fokozatban állítható könyökmankó, mint gyógyászati segédeszköz kizárólag az előírásoknak megfelelő méretbeállítással használható. A magassági fokozatot a könyökmankó felső csövén található csapos külső rögzítő gyűrű kiemelésével, majd a két cső egymáshoz viszonyított elmozdítása után a kívánt furatba történő bepattintással állítható be. A könyökmankó rúd irányú terhelhetősége: max. 130 kg.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A könyökmankó optimális magasságát úgy válasszuk ki, hogy a könyök kissé hajlított legyen, arra támaszkodva viszont a könyök kiegyenesedjen, de ne nyomja fel magasra a vállat. A könyökmankót mindig a jó oldali kézben fogva tesszük előre, ezután a sérült, gyenge lábbal lépünk. Amennyiben két könyökmankóra lenne szükségünk a két mankót tesszük előre, ezután a sérült, fájós lábbal, majd a jó lábbal lépünk. Síkos, pl. jeges úton, a járóbottal fokozott óvatossággal közlekedjünk!

A botvég gumi elhasználódása esetén azt ki kell cserélni. A botvég gumik a kiszolgálási helyen és gyógyászati segédeszköz üzletekben kaphatók.


TISZTÍTÁS

Semleges mosószerrel, langyos vízzel lemosva, majd puha ruhával áttörölve.

További információk

Szín

Tört fehér, Fekete, Türkiz, Kék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RS-20 Állítható könyökmankó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print

Kapcsolódó termékek

Facebook
Email
Print