Suprasorb P nem tapadó 10 x 10 cm 10 db/doboz

12.830Ft

Leírás

Poliuretán hordozóból és poliuretán habból készült kétrétegű kötés közepesen váladékozó, nem fertőzött sebek pl. felületes fekélyek, felfekvések kezelésére. Öntapadós és nem tapadós kivitelben, különböző méretekben, sterilen egyesével csomagolva kerül forgalomba.
A tapadós kivitelű lapok ragasztós keretet tartalmaznak.
A poliuretánhordozó réteg lehetővé teszi a bőrlégzést, de a mikroorganizmusokat és a vizet visszatartja, nedves sebmiliőt biztosít.
Gyorsítja a granulációt, és megakadályozza azt, hogy a kötés a sebbe ragadjon. A sebbel érintkező poliuretán hab felszívja a sebváladékot, miközben kissé megduzzad a sebalap felé, így optimálisan fedi a sebfelszínt. A poliuretán habszivacs a pórus szerkezetének köszönhetően a sebszéleket óvja a váladéktól, így az amúgy is irritált érzékeny sebszél és sebkörnyék védelmét szolgálja.
A Suprasorb ® P poliuretán habkötszer nagyfokú rugalmasságának köszönhetően jól alkalmazható a nehezen kötözhető testrészeken.
Kötéscsere akkor javasolt, amikor a sebváladék kilép a megduzzadt habréteg alól. A váladékozás mértékétől függően a Suprasorb ® P poliuretán habkötszer 5-7 napig maradhat a seben.
A nem tapadó Suprasorb ® P poliuretán habkötszer alkalmazása mindenek előtt a seb környékén kialakult bőrérzékenység esetén javasolt.
Kiszerelés: steril, egyesével csomagolva, 10 db/doboz.

A feltüntetett ár 1 dobozra vonatkozik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Suprasorb P nem tapadó 10 x 10 cm 10 db/doboz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print

Kapcsolódó termékek

Facebook
Email
Print