Tensel Double Smart ME2015 elektromos stimuláló

Hálózati adapterről üzemelő izom- és idegstimulátor. Hatékony a fájdalomcsillapításban, ide értve a gerincsérv okozta fájdalmak csillapítását, valamint az izom regenerációt, akár a bénult izmok tornáztatásán keresztül is.

(1 vásárlói értékelés)

66.040Ft

Leírás

A TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 a hálózati adapterről üzemelő izom- és idegstimulátorok csúcskategóriájához tartozik. Példa értékűen ötvözi az egyszerű használhatóságot a kezelési módok és paraméterek széles állíthatóságával, így otthoni használatra éppúgy alkalmas, mint fizikoterápiás szakrendelők felszereléseként.

A készülék különlegesen hatékony a fájdalomcsillapításban, ide értve a gerincsérv okozta fájdalmak csillapítását is valamint az izom regenerációban, akár bénult izmok tornáztatásán keresztül is. Használatával iontoforézises galván áramú hatóanyag bevitel is végezhető valamint inkontinenciás tünetek kezelésére is használható.

A TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 tartalmazza ugyanazt a kilenc terápiás programot, melyet a TENSEL ME 2001 felhasználói már megszokhattak. A két készülék egységes kezelhetősége érdekében az egyes programok a TENSEL ME 2001-nél egyező program számokkal kerültek azonosításra.

Főbb funkciói:

Állítható kezelési időzítő:

1 és 50 perc között állítható kezelési idő. A hátralévő időt a készülék másodperc pontossággal kijelzi, folyamatosan visszaszámlál. A kezelési idő lejártakor a terápia leáll, melyet a készülék hang és fényjelzéssel is jelez.

2 független, egyenértékű csatorna:

Az izomzat fáradásához igazítható impulzus csomagok közötti szünetidő, melyet 0,1 másodperc pontossággal lehet 0,0 és 9,9 másodperc között állítani.

Állítható izom összehúzódások közötti szünetidő:

Függetlenül és együtt is állítható intenzitással rendelkező felváltva meghajtott csatornák. 1 kábel csatlakoztatása esetén a gép automatikusan a csatlakoztatott kábelhez tartozó csatornát vezérli ki, illetve annak intenzitása válik állíthatóvá. Két kábel csatlakoztatása esetén automatikusan két csatornás üzemmódra vált a berendezés.

Antagonista izompárok felváltva történő stimulálása:

Ellentétes funkciójú izompárok (pl. nyújtó – hajlító) kezelésére nyílik lehetőség azzal, hogy a kimenő impulzuscsomagok külön állítható intenzitással felváltva kerülnek kiadásra és a csomagok közötti szünetidő is széles tartományban állítható.

Programozhatóság:

Egyszerűen beállítható, hogy bekapcsoláskor mely kezelési programot kínálja fel a berendezés, továbbá az egyes programokhoz tartozó kezelési paraméterek (pl. szünetidő, hullámforma) szintén elmenthető.

Csatlakoztatottság:

Nem kell többé gondolkodnunk azon, hogy melyik csatlakozóhoz csatlakoztassuk páciens kábelünket, mert a készülék felismeri a csatlakoztatást és az adott csatornán kiadja a kiválasztott programnak megfelelő terápiás jelet.

Hullámforma választhatóság:

Impulzus üzemű programoknál választhatunk a bipoláris aszimmetrikus és a bipoláris szimmetrikus hullámformák között.

Szélesebb frekvenciatartomány:

A folyamatos impulzusokkal történő kezelésnél (5-ös program) immáron 1 és 1000Hz közötti másodpercenkénti pulzusszám állítható be 1Hz pontossággal a korábbi 200Hz helyett.

Elektróda vizsgálat:

A készülék beépített elektróda teszt funkciójával lehetőség nyílik a készülékhez adott gumielektródák állapotának nyomon követésére, az elektródák tesztelésére. A készülék a teszt során az elektródák állapotáról számszerű visszajelzést ad.

 

 

Tensel Double Smart ME2015 elektromos stimuláló termékről 1 értékelés

  1. Csiszárik György (megerősített tulajdonos)

    Egy orvos ismerősöm ajánlotta ezt a terméket és a céget. (Tensel Double Smart ME2015 elektromos stimuláló) Vidett Reha Solutions Gyógyászati Segédeszköz üzlet.
    A webshopjukban egyszerűen megtaláltam a terméket és náluk volt a legolcsóbb, ami szintén fontos volt. Még vásárlás előtt felhívtam őket, hogy biztos legyek a vásárlásomban. A Kedves hölgy már telefonban elmondott mindent a használatról és megnyugtatott, ha megrendelem 2 napon belül az otthonomban kezembe foghatom.
    Már használtam is és bátran ajánlom Mindenkinek a terméket és a céget is egyaránt!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print