Ulises Evo gyermek kerekesszék

338.294Ft

Leírás

Az ULISES evo gyermek és felnőtt kerekesszék nagy segítség a mindennapokban, ha mozgásában jelentősen korlátozott személyt kell szállítani.
Az ULISES evo összecsukható, erős acél vázszerkezetének köszönhetően jelentősen növeli a segítők és a család mobilitását. Teleszkóposan csatlakozó ülés és háttámla elemei nagy mérettartományban teszik beállíthatóvá a Páciensek igényeinek megfelelően. Párnázott háttámla és üléshuzata a beépített merevítésekkel biztonságos és stabil ülőhelyzetet garantál. Amennyiben szükséges, egy heveder meghúzásával háttámla akár vízszintesig dönthető, vagy 7 állásban bárhol rögzíthető. A lábtartó gombnyomással oldható ki és emelhető fel, vagy süllyeszthető le. A lábtámasz magassága egyszerűen klipszek segítségével állítható. A háttámlát merevítő tolókar magassága két gomb benyomásával szintén beállítható a kísérő magasságának megfelelően. Az első kerekek könnyen járó bolygókereke lehetővé teszi az egyszerű, kis erőt igénylő kanyarodást és a gyorsabb haladást is. Az ULISES evo elgurulás ellen történő rögzítése a hátsó kerekekre ható kézifékekkel történik.
Háromféle fő és két kiegészítő (hosszú, vékony gyerekeknek, felnőtteknek) méretben kapható, 31, 37 és 43 cm ülésszélességgel, a legkisebbnél 55 kg, a nagyobbaknál 75 kg teherbírással és akár 90 cm magas háttámlával is. Szállításhoz könnyen összecsukható.
Az eszközt magasságban állítható fejtámasszal, napfény/esővédő tetővel, 5 pontos biztonsági övvel és oldaltámaszokkal együtt szállítjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ulises Evo gyermek kerekesszék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
Email
Print
Facebook
Email
Print